Založ si blog

Ta najlepsia cesta uspechu a sebapoznania

………………………………………………………………………………………………………………………..

Keby ze sa vas dnes niekto opyta kto su traja najlepsi autori v oblasti sebapoznania a ucitelia uspechu sucasnosti, asi by ste nevedeli. Pre cloveka z nasich zemepisnych sirok to znie ako daka reklama. Pre ludi na zapade by to ale nebol problem a urcite by uhadli aspon zo dve mena.

Medzi poprednych troch rozhodne patria Bob Proctor, Jack Canfield a Michael Beckwith. Vsetci traja su uz po mnohe desatrocia studentmi sebapoznania a tajomstiev ludskej psychiky a myslenia. Pred tromy rokmi sa spolu objavili v jednom z najuspesnejsich filmov osobneho rozvoja s nazvom The Secret. Tvorcovia tohoto filmu neminuli na reklamu ziadne prostriedky no napriek tomu ten film uz videlo vyse 300 milionov ludi po celom svete. Takze pre neveriacich, asi na tom nieco bude.

O par dni nas navstivi Jack CANFIELD ktory je svetovo uznavany motivacny recnik, spisovatel a couch pre firmy ako aj pre beznych smrtelnikov (jednotlivcov).

Podla nich troch ak poznas prisne tajne tajomstvo bohatych ludi, ktore po starocia bolo prisne strazene a ukryvane tak ziskas odpovede na nasledovne otazky:

Co presne chces v zivote byt, robit a dosiahnut!

V akom dome chces byvat?

Chces byt milionarom?

V com chces podnikat a byt vynikajuci?

Chces viac uspechu?

Vsetci traja ako aj ine osobnosti sucasnosti ci minulosti vedeli presne znenie tajomstva a ako sa podla neho riadit a zit. Vdaka tymto vedomostiam si statisice ludi na celom svete splnilo svoje sny a tuzby.

Kazdy z nas by mal byt tvorcom svojho stastia a najcastejsimy pricinami nasich utrpeni sme my sami.

Bob, Jack a Michael spolu spojili svoje usilie a vytvorili program ktory je urceny pre beznych ludi. Chcel som sa s vami podelit o tieto informacie kedze sam som ten program vyskusal a velmi vela veci som sa naucil o samom sebe ako aj o ludoch okolo mna. Zivot je taky krasny ak zijeme v blahobyte, tak preco by sme mali byt otrokmi inych.

Skutocne vam staci tak malo aby sa vam zacalo darit a aby ste mali zivot podla svojich priani.

Na zaver, ten kto hlada najde. Cesta k uspechu je na dosah. Urobte prvy krok a uistite sa sami tym ze ziskate prvych sedem lekcii zadarmo na stranke: http://therightwaytosuccess.com alebo priamo Free Stuff

Tajomstvo uspechu – alebo ako sa stat bohatym bez vela penaziii

21.06.2010

Tajomstvom uspechu bohatych ludi nie je iba robenie urcitych veci ale robenie urcityh veciii urcitym sposobom (Bob Proctor). Len velmi malo ludi vie ze stat sa bohatym je mozne aj bez vela penazi a bez ohladu na to kde sa momentalne nachadzate vo vasom zivote. Kazdy z nas sa moze stat bohatym. Otazka je ako definuje kazdy z nas bohatstvo. Pre niekoho je to vec mat milion a pre inych mat stastnu [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 10334x
Priemerná čítanosť článkov: 5167x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy